EMPLOYEES' BENEFITS logoEmployees' Benefits

THE SOCIETY SHOP

THE SOCIETY SHOP staat voor kwaliteit, exclusiviteit en persoonlijke service. Naast het merk SOC13TY vind je er de mooiste artikelen van onder andere Corneliani, Brioni, Gant, Fred Perry en Mason's. Daarnaast heeft THE SOCIETY SHOP één van de grootste collecties shirts en dassen. Net als de pakken worden de meeste gemaakt in een gelimiteerde oplage. Dit betekent dat de kans dat jij en je 'collega' dezelfde outfit dragen minimaal is. THE SOCIETY SHOP verwelkomt je graag in één van de filialen voor een eerste kennismaking!Vind jezelf terug in het aanbod
Stijl is weten wie je bent. Stijl is ook weten wie je wilt zijn. THE SOCIETY SHOP kleedt de man die zich bewust is van zijn status. De man die de wereld aan zijn voeten heeft, de visionair, de gentleman. THE SOCIETY SHOP kleedt echter ook de man die zich nog moet bewijzen. De man die de wereld gaat veroveren, de avonturier, de 'James Dean for a day'. De collecties zijn zo samengesteld dat mannen in verschillende fases van hun leven zichzelf kunnen terugvinden in het aanbod. Van tijdloos en exclusief tot upper casual, de winkels bieden je een collectie op maat.

Service op maat
Bij een collectie op maat, hoort service op maat. Als jouw gastheer hecht THE SOCIETY SHOP waarde aan de ambiance waarin je je bevindt wanneer je een keuze maakt uit het uitgebreide assortiment. Door de combinatie van vakkennis en persoonlijke aandacht biedt THE SOCIETY SHOP je een omgeving waarin jouw beleving centraal staat en samen met jou op zoek gaat naar een correcte reflectie van je persoonlijkheid.

THE SOCIETY SHOP kent een sterk DNA. Al meer dan 70 jaar is THE SOCIETY SHOP toonaangevend op het gebied van hoogwaardige herenmode. THE SOCIETY SHOP is trots op de relatie die zij hebben opgebouwd met bestaande klanten en zij verwelkomen nieuwsgierige voorbijgangers.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.
  Contact | Disclaimer | Historie | Introductie | Kosten | Nieuwsbrief | Partners | Referenties | Inloggen