EMPLOYEES' BENEFITS logoEmployees' Benefits

Corendon

Corendon is één van de grootste reisorganisaties van Nederland. Bij ons betekent op vakantie gaan, genieten met een hoofdletter G. Of het nu om gezinnen met (jonge) kinderen gaat, singles, stelletjes die rust en romantiek zoeken of jongeren die los willen gaan op één van onze jongerenbestemmingen. Voor iedereen de beste vakantiedeal en betaalbaar naar de zon! Wij vertellen je graag meer over onze organisatie.

Tropische bestemmingen
Welke droomvakantie staat er nog op jouw bucketlist? Luxueus verblijven in ons nieuwste 5-sterrenresort The Rif at Mangrove Beach op tropisch Curaçao of vlieg je liever naar de parelwitte zandstranden op één van de Griekse eilanden? Ook de gastvrije bevolking van Bonaire en Turkije wachten op je bezoek.

Ons nieuwe hotel op Curaçao al ontdekt?
Dompel jezelf onder in een wereld vol verwennerij tijdens een verblijf in het fonkelnieuwe hotel The Rif at Mangrove Beach. Het design van dit vijfsterrenhotel is geïnspireerd op het koraalrif wat je terugziet in de exotische aankleding en inrichting van de publieke ruimtes en de hotelkamers. Drie verfijnde à-la-carterestaurants verzorgen de meest fantastische gerechten. Probeer trouwens ook de themarestaurants van het naastgelegen Corendon Mangrove Beach Resort. Tijdens je verblijf staan namelijk ook alle faciliteiten, waaronder het privéstrand en aquapark met de beruchte King Cobra glijbaan, tot je beschikking. 

Strandvakanties dichtbij

Iets dichter bij huis wachten zonovergoten dagen aan de stranden van de Turkse Rivièra en Egeïsche Kust, de Spaanse Costa’s, de populaire eilanden Ibiza en Mallorca en de Canarische en Griekse eilanden. La dolce vita ‘proef’ je op de Italiaanse eilanden Sicilië en Sardinië.

Magisch, zonovergoten & gastvrij: vakantie Turkije

Turkije is ongetwijfeld het meest veelzijdige vakantieland op maximaal 4 uur vliegen van Nederland. En dat is makkelijk te verklaren. Het land heeft namelijk zoveel te bieden dat elke vakantieganger hier een droomvakantie kan beleven.

Denk: zonovergoten stranden, pittoreske baaien, heerlijk eten, een boeiende cultuur, legio excursiemogelijkheden en bruisende badplaatsen. Je hebt de keuze uit een divers aanbod aan hotels en appartementen; van kleinschalige, gemoedelijke appartementencomplexen tot super-de-luxe (Ultra) All Inclusive resorts.

Verrassend Alanya

Aan de Turkse Rivièra vind je de veelzijdige, verrassende badplaats Alanya. Een bruisende vakantiebestemming gekenmerkt door mooie luxueuze (Ultra) All Inclusive hotels aan lange zandstranden, met kinderanimatie, heerlijk eten, veel sport- en spelmogelijkheden en een geweldig achterland.

De schilderachtige stad ligt op een rotsachtig schiereiland tussen sinaasappel-, citroen- en bananenplantages, met aan weerszijden de fijnste stranden. Eeuwenoude vestingen torenen hoog uit boven zee. Met een rijk gevarieerde natuur, bijzondere bezienswaardigheden, geweldige excursies en niet te vergeten de Turkse keuken, is er voor jong en oud genoeg te beleven in deze levendige badplaats! Dit stukje Turkije is een echte vakantietopper.

Vlieg nu met Corendon naar Gazipaşa - Alanya Airport, zeer gunstig gelegen ten opzichte van Alanya. In no-time ben je in je verrassend voordelig geprijsde hotel!

En verder…

Naast pakketreizen waarbij retourvlucht en accommodatie zijn inbegrepen, kun je bij Corendon ook een Fly & Go boeken; vliegvakanties inclusief huurauto, rond- en excursiereizen, artiestenreizen, bingoreizen, Formule 1 reizen, Middellandse Zeecruises en Blue Cruises. Vertrek je vanaf de luchthaven Groningen? Dan kun je gratis parkeren op de Corendon Parking vlak bij de luchthaven.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.




  Contact | Disclaimer | Historie | Introductie | Kosten | Nieuwsbrief | Partners | Referenties | Inloggen